Padažai

Shiitake grybų ir grietinės padažas

2  asmenims

Reikės:

15 gramų džiovintų pjaustytų shiitake grybų
+ alyvuogių aliejus
+ druska ir juodieji pipirai pagardinimui
2 šaukšteliai grietinės
2 šaukšteliai baltojo vyno

Savo nuožiūra galite pridėti:
+ skystas vištienos ar daržovių sultinys

Užtruks pagaminti:

PARUOŠIMAS

1 žingsnis

Džiovintus shiitake grybus sudėkite į indelį ir užpilkite 90 ml vandens. Po 30 minučių atskirkite vandenį, jį naudosime vėliau.

2 žingsnis

Į keptuvę įpilkite aliejaus, uždėkite ant vidutinės ugnies ir sudėkite į keptuvę nusausintus shiitake pievagrybius, kepkite apie 1 minutę.
Įpilkite grietinės, baltojo vyno, sultinio ir visą atskirtą vandenį ir užvirkite, tada sumažinkite ugnį ir troškinkite, kol padažas sutirštės, pagardinkite druska ir juodaisiais pipirais.

3 žingsnis

Patiekite su pakepinta kiauliena, ar kokia nors kita mėsa. Taip pat puikiai tinka naudoti kaip padažą traškučiams ar daržovių skiltelėms.

Skanaus!

Recepte naudojama:

Jūros dumbliai miso sriubai

2.79 
Greitai paruošiami jūros dumbliai miso sriubai ir salotoms su agurkais.

Furikake su tunu

2.79 
Mažame kiekyje produkto yra surinkta didelė koncentracija įvairių mikroelementų ir maistingų medžiagų, kurios reikalingos besirūpinantiems sveikata, intensyvai dirbantiems bei vaikams.

Furikake su lašiša

2.79 
Mažame kiekyje produkto yra surinkta didelė koncentracija įvairių mikroelementų ir maistingų medžiagų, kurios reikalingos besirūpinantiems sveikata, intensyvai dirbantiems bei vaikams.

Furikake su wasabi

2.79 
Mažame kiekyje produkto yra surinkta didelė koncentracija įvairių mikroelementų ir maistingų medžiagų, kurios reikalingos besirūpinantiems sveikata, intensyvai dirbantiems bei vaikams.

Sanuki udon makaronai 200g (10 vnt.)

10.09 
10 vnt. sanuki udon makaronų už spec. kainą. Dėl ypač lengvo paruošimo ir šviežaus skonio, sanuki udon makaronai yra ypatingai populiarūs gaminant maistą namuose ir viešojo maitinimo įstaigose.
Back to list