Vištienos patiekalai

Shiitake grybai su vištiena ir vasabiu

2 asmenims reikės:

10 gramų džiovinų pjaustytų shiitake grybų
120 gramų vištienos krūtinėlės supjaustytos 3cm kubeliais
20 gramų sojų daigų , supjaustytų po 2cm
30 ml  sultinio pagrindo pagamnito iš kombu jūrų dumblių
2 šaukšteliai sojų padažo
2 šaukšteliai saldžios sakės Mirin

 MirinPasirinktinai galite pridėti:
+  vasabio krienų pagal poreikį

PARUOŠIMAS

1 žingsnis

Džiovintus shiitake grybus sudėkite į indelį ir užpilkite 60 ml vandens. Po 30 minučių atskirkite vandenį, jį naudosime vėliau.

2 žingsnis

Į keptuvę įpilkite 30 ml atskirto vandens, jūrų dumblių sultinio pagrindo, sojų padažo ir sakės ant vidutinės kaitros, kaitinti kol pradės virti. Įdėkite vištieną ir kepti kol vištiena bus beveik paruošta.

3 žingsnis

Suberkite nusausintus shiitake grybus ir troškinti kol mėsa galutinai iškeps.
Nukelkite nuo ugnies, sumeskite daigus, uždenkite dangčiu ir leiskite atvėsti.

4 žingsnis

Sumaišykite su vasabio krienais ir paserviruokite.

Skanaus!

Recepte naudojama:

Jūros dumbliai miso sriubai

2.79 
Greitai paruošiami jūros dumbliai miso sriubai ir salotoms su agurkais.

Furikake su tunu

2.79 
Mažame kiekyje produkto yra surinkta didelė koncentracija įvairių mikroelementų ir maistingų medžiagų, kurios reikalingos besirūpinantiems sveikata, intensyvai dirbantiems bei vaikams.

Furikake su lašiša

2.79 
Mažame kiekyje produkto yra surinkta didelė koncentracija įvairių mikroelementų ir maistingų medžiagų, kurios reikalingos besirūpinantiems sveikata, intensyvai dirbantiems bei vaikams.

Furikake su wasabi

2.79 
Mažame kiekyje produkto yra surinkta didelė koncentracija įvairių mikroelementų ir maistingų medžiagų, kurios reikalingos besirūpinantiems sveikata, intensyvai dirbantiems bei vaikams.

Sanuki udon makaronai 200g (10 vnt.)

10.09 
10 vnt. sanuki udon makaronų už spec. kainą. Dėl ypač lengvo paruošimo ir šviežaus skonio, sanuki udon makaronai yra ypatingai populiarūs gaminant maistą namuose ir viešojo maitinimo įstaigose.
Back to list

Related Posts