2 asmenims reikės:
10 gramų džiovinų pjaustytų shiitake grybų
120 gramų vištienos krūtinėlės supjaustytos 3cm kubeliais
20 gramų sojų daigų , supjaustytų po 2cm
30 ml sultinio pagrindo pagamnito iš kombu jūrų dumblių
2 šaukšteliai sojų padažo
2 šaukšteliai saldžios sakės Mirin
MirinPasirinktinai galite pridėti:
+ vasabio krienų pagal poreikį
PARUOŠIMAS
1 žingsnis
Džiovintus shiitake grybus sudėkite į indelį ir užpilkite 60 ml vandens. Po 30 minučių atskirkite vandenį, jį naudosime vėliau.
2 žingsnis
Į keptuvę įpilkite 30 ml atskirto vandens, jūrų dumblių sultinio pagrindo, sojų padažo ir sakės ant vidutinės kaitros, kaitinti kol pradės virti. Įdėkite vištieną ir kepti kol vištiena bus beveik paruošta.
3 žingsnis
Suberkite nusausintus shiitake grybus ir troškinti kol mėsa galutinai iškeps.
Nukelkite nuo ugnies, sumeskite daigus, uždenkite dangčiu ir leiskite atvėsti.
4 žingsnis
Sumaišykite su vasabio krienais ir paserviruokite.
Skanaus!