Omletas įdarytas makronais su yakisoba padažu
Omusoba – yra labai populiarus patiekalas Japonijoje, gaminamas namuose. Tai klasikinės yakisobos (maišytų keptų makaronų) receptas, suvyniotas į omletą ir patiekiamas su vaisių ir daržovių pikantiško skonio ruduoju padažu. Tai lengvai pagamintas maistas – japoniškas omletas, sotus ir sušildantis šaltomis dienomis!
- 1 puse pakelio Marutsune Cha Soba makaronai su matcha (arba įprasti soba makaronai)
- 30 g Svogūnas (smulkiai supjastytas)
- 50 g Kopūstas (smulkiai supjastytas)
- 10 g Morka (smulkiai supjastyta)
- 40 g Kiaulienos šoninė (supjaustyti kąsnio dydžio gabalėliais)
- 2 koteliai Žalias svogūnas (supjaustyti smulkiais gabalėliais)
- 2 Kiaušiniai
- 50 g Otafuku YAKISOBA padažas
- Kečupas
Įkaitinkite keptuvę ant vidutinės ugnies, 5 minutes kepkite makaronus ir padėkite juos į lėkštę.
Kepkite kiaulienos šoninės gabaliukus, svogūnus, kopūstus ir morkas.
Įpilkite keptų makaronų ir žalių svogūnų, pakepinkite, pagardinkite yakisobos padažu ir įdėkite į dubenį.
Įmuškite kiaušinius ir sumaišykite juos keptuvėje kaitinant ant vidutinės ugnies neperkepant, suformuojant platų blyną.
Įdėkite ③ į kiaušinio blyną ir suvyniokite kaip omletą.
Patiekite su ketchupu ir mėgaukitės nepamirštamu skoniu!