Kiaušinių patiekalai

Omletas įdarytas makaronais su japonišku yakisoba padažu

Omletas įdarytas makronais su yakisoba padažu

Omusoba – yra labai populiarus patiekalas Japonijoje, gaminamas namuose. Tai klasikinės yakisobos (maišytų keptų makaronų) receptas, suvyniotas į omletą ir patiekiamas su vaisių ir daržovių pikantiško skonio ruduoju padažu. Tai lengvai pagamintas maistas – japoniškas omletas, sotus ir sušildantis šaltomis dienomis!

  • 1 puse pakelio Marutsune Cha Soba makaronai su matcha  (arba įprasti soba makaronai)
  • 30 g Svogūnas (smulkiai supjastytas)
  • 50 g Kopūstas (smulkiai supjastytas)
  • 10 g Morka (smulkiai supjastyta)
  • 40 g Kiaulienos šoninė (supjaustyti kąsnio dydžio gabalėliais)
  • 2 koteliai Žalias svogūnas (supjaustyti smulkiais gabalėliais)
  • 2 Kiaušiniai
  • 50 g Otafuku YAKISOBA padažas
  • Kečupas
  1. Įkaitinkite keptuvę ant vidutinės ugnies, 5 minutes kepkite makaronus ir padėkite juos į lėkštę.

  2. Kepkite kiaulienos šoninės gabaliukus, svogūnus, kopūstus ir morkas.

  3. Įpilkite keptų makaronų ir žalių svogūnų, pakepinkite, pagardinkite yakisobos padažu ir įdėkite į dubenį.

  4. Įmuškite kiaušinius ir sumaišykite juos keptuvėje kaitinant ant vidutinės ugnies neperkepant, suformuojant platų blyną.

  5. Įdėkite ③ į kiaušinio blyną ir suvyniokite kaip omletą.

  6. Patiekite su ketchupu ir mėgaukitės nepamirštamu skoniu!

Back to list