Šis receptas itin paprastas!
1. Orkaitę įkaitinkite iki 180°C. Kepimo formą (20×20 cm ar panašaus dydžio) išklokite kepimo popieriumi.
2. Garų vonelėje ištirpinkite šokoladą su sviestu.
3. Atskirame dubenyje šluotele išplakite kiaušinius su cukrumi ir druska. Atsargiai įmaišykite truputį šokolado masės į kiaušinius, tuomet plona srovele įmaišykite likusią šokolado masę. Suberkite sezamų latte ir trintą batatą, viską gerai išmaišykite.
4. Tešlą pilkite į pasiruoštą kepimo indą. Šaukšteliu ant viršaus užvarvinkite migdolų sviesto ir šiek tiek jį įmaišykite į tešlą.
5. Kepkite 30 – 35 minutes. Braunį prižiūrėkite ir pradėkite tikrinti po maždaug 25 minučių. Į tešlą įkišus ir ištraukus dantų krapštuką, ant jo turi likti drėgnų trupinių.