Su kiaušiniu

Japoniškas pikantiškas blynas Okonomiyaki

Japoniškas pikantiškas blynas Okonomiyaki

„Okonomiyaki“ yra tradicinis japoniškas gatvės maisto pikantiškas blynas. Kam tai nepatiktų? Naudojant su kaupu susmulkintų kopūstų ir svogūnų, užpiltų jūsų pasirinktu majonezu(geriausia japonišku Kewpie) ir skaniu Okonomi padažu.

  • 200 ml Vandens
  • 8 g Kombu Dashi vegetariškas sultinys  (2 maišeliai)
  • 160 g Paprasti miltai
  • 4 Kiaušiniai
  • ¼ arbatos šaukšt. Druska
  • ¼ arbatos šaukšt. Cukrus
  • 480 g Kopūstai (smulkiai supjaustytų)
  • 40 g Žalias svogūnas (smulkiai supjaustytas)
  • 160 g Kiauliena (plonai supjaustyta (pasirinktinai))
  • Katsuobushi bonito tuno drožlės  (Papuošimui, umami skoniui)
  • Marinuotas imbieras (Papuošimui)
  • 1 stalo šaukšt. Alyvuogių aliejus
  • ¼ puodelis Vegan Otafuku OKONOMI padažas
  1. Dashi miltelius drungname ištirpinkite vandenyje, kad susidarytų sultinys.

  2. Spilkite miltus, druską, cukrų ir dashi sultinį į didelį dubenį. Gautą mišinio masę gerai išmaišykite ir atidėkite.

  3. Ilgomis juostelėmis susmulkintus kopūstus, žalius svogūnus padalykite į 4 mažesnius dubenėlius.

  4. Po ¼ pagamint mišinio masės ir po 1 kiaušinį idėkite į jau padalintų ingredientų dubenėlius

  5. Juos gerai sumaišykite su šakute.

  6. Įkaitinkite keptuvę iki 200 laipsnių ir supilkite mišinį į ją, kad blynas pasiskirstytų maždaug 2 cm storio.

  7. Ant mišinio uždėkite plonai supjaustytą kiaulieną ir bonito drožles.

  8. Kai okonomiyaki lengvai apskrus, apverskite jį dviem mentelėmis.

  9. Uždėnkite dangčiu ir kepkite keletą minučių.

  10. Dar kartą apverskite okonomiyaki, kad patikrintumėte, ar mėsa iškepusi.

  11. Patepkite okonomiyaki su Okonomi padažu ir papuoškite marinuotu imbieru ir dar daugiau bonito ant viršaus. Skanaus!

Main Course
Japanese
Back to list