Daržovių patiekalai

Cukinijų ir shiitake grybų apkepas su sūriu

2-3 asmenims

Reikės:

  • 5 gramai džiovinų smulkiai supjaustytų shiitake grybų
  • 200 gramų cukinijos, smulkiai supjaustytos
  • 2 šaukšteliai baltojo vyno
  • 1 šaukštelis sviesto
  • 50 gramų susmulkinto sūrio
  • 25 gramai tarkuoto parmezano sūrio
  • 1,5 šaukšto riebios grietinėlės

Paruošimas:

1 žingsnis

Džiovintus shiitake grybus sudėkite į indelį ir užpilkite baltuoju vynu. Po 15 minučių atskirkite skystį, jį naudosime vėliau.

2 žingsnis

Į keptuvę supilkite sviestą, cukinijas, nusausintus shiitake pievagrybius, kepkite ant silpnos ugnies ir kepkite mažindami drėgmę, kol suminkštės.
Įpilkite atskirtą vyną, susmulkintą sūrį, tarkuotą parmesano sūrį ir riebią grietinėlę, gerai išmaišykite.

3 žingsnis

Įkaitinkite orkaitę iki 200 ℃. Supilkite mišinį į kepimo skardą ir kepkite 15 – 20 minučių iki auksinės rudos spalvos.

Skanaus!

Recepte naudojama:

Jūros dumbliai miso sriubai

2.79 
Greitai paruošiami jūros dumbliai miso sriubai ir salotoms su agurkais.

Furikake su tunu

2.79 
Mažame kiekyje produkto yra surinkta didelė koncentracija įvairių mikroelementų ir maistingų medžiagų, kurios reikalingos besirūpinantiems sveikata, intensyvai dirbantiems bei vaikams.

Furikake su lašiša

2.79 
Mažame kiekyje produkto yra surinkta didelė koncentracija įvairių mikroelementų ir maistingų medžiagų, kurios reikalingos besirūpinantiems sveikata, intensyvai dirbantiems bei vaikams.

Furikake su wasabi

2.79 
Mažame kiekyje produkto yra surinkta didelė koncentracija įvairių mikroelementų ir maistingų medžiagų, kurios reikalingos besirūpinantiems sveikata, intensyvai dirbantiems bei vaikams.

Sanuki udon makaronai 200g (10 vnt.)

10.09 
10 vnt. sanuki udon makaronų už spec. kainą. Dėl ypač lengvo paruošimo ir šviežaus skonio, sanuki udon makaronai yra ypatingai populiarūs gaminant maistą namuose ir viešojo maitinimo įstaigose.
Back to list