2-3 asmenims
Reikės:
- 5 gramai džiovinų smulkiai supjaustytų shiitake grybų
- 200 gramų cukinijos, smulkiai supjaustytos
- 2 šaukšteliai baltojo vyno
- 1 šaukštelis sviesto
- 50 gramų susmulkinto sūrio
- 25 gramai tarkuoto parmezano sūrio
- 1,5 šaukšto riebios grietinėlės
Paruošimas:
1 žingsnis
Džiovintus shiitake grybus sudėkite į indelį ir užpilkite baltuoju vynu. Po 15 minučių atskirkite skystį, jį naudosime vėliau.
2 žingsnis
Į keptuvę supilkite sviestą, cukinijas, nusausintus shiitake pievagrybius, kepkite ant silpnos ugnies ir kepkite mažindami drėgmę, kol suminkštės.
Įpilkite atskirtą vyną, susmulkintą sūrį, tarkuotą parmesano sūrį ir riebią grietinėlę, gerai išmaišykite.
3 žingsnis
Įkaitinkite orkaitę iki 200 ℃. Supilkite mišinį į kepimo skardą ir kepkite 15 – 20 minučių iki auksinės rudos spalvos.
Skanaus!