Ka yra Aštrus GOLDEN curry padažas kubeliuose ? :Kuo įdomūs aštrūs GOLDEN japoniško kario(curry) kubeliai ?
Kari mišinį sudarantys prieskoniai sudaro daug priešuždegiminių junginių, todėl jo vartojimas gali padėti pagerinti širdies darbą ir sureguliuoti cukraus kiekį kraujyje. O svarbiausia – kari buljono tipo kubelis ženkliai paskanina bet kokį troškinį ar sriubą aštriu egzotiniu skoniu.
Šiek tiek istorijos
Apie 1800 metus, į Japoniją kari atvežė britai. Nuo to laiko šio skonio patiekalai plačiai paplito visoje Japonijoje dėl unikalaus umami skonio. Lyginant su indiškuoju kari variantu, japoniškas yra švelnesnis ir šiek tiek saldesnis.
Aštrus GOLDEN curry padažas kubeliuose – kaip naudoti ?
- Užvirinkite vandenį.
- Įdėkite daržovių, tokių kaip bulvės, topinambai ar morkos.
- Atskirai pakepinkite smulkiai supjaustutą mėsą arba faršą su svogūnais arba be jų.
- Baigiant virti daržoves, nupilkite vandenį palikdami tik tiek, kad būtų apsemtos viršuje vos per 1 cm.
- Sudėkite pakepintą mėsą arba faršą.
- Sulaužykite kario kubelių plytelę ir pridėkite reikalingą kubelių kiekį į ruošiamą patiekalą. 1 kubelis – 1 porcija.
- Gerai išmaišykite, palaikykite apie 5 minutes ir tada patiekite su ryžiais.
Įdomūs faktai
- Visi žinome, kad antros dienos barščiai yra daug skanesni. Tai galioja ir patiekalams su kari padažu.
- Kari(curry) padažas labai skanu su karbonadu.
Sudėtis: KVIEČIŲ MILTAI, augaliniai aliejai (palmių aliejus, rapsų aliejus), druska, cukrus, kario milteliai 6% (ciberžolė, kalendra, kmynai, ožragės, pipirai, čili pipirai, prieskoniai) prieskoniai, E150a, E621, E296, E627, E631.