Kombu Tsuyu Dashi koncentruotas sultinys 500 ml. Suteikite savo gaminimui umami skonį !
Dėl skanaus, švelnaus ir pikantiško skonio Yamasa kombu rudadumblių tsuyu sriubos sultinį sunku pamiršti. Šiame koncentruotame Tsuyu taip pat yra žuvies ir šitake grybų ekstrakto, kuris dar labiau pabrėžia jo umami kokybę. Idealiai tinka ruošiant karštus patiekalus, karštuose ir šaltuose makaronų patiekaluose ir su tempūra.
Tsuyu yra vienas iš mėgstamiausių ingredientų bet kurioje japono virtuvėje, nes tai iš esmės trys svarbiausi Japonijos virtuvės prieskoniai, sudėti į vieną. Dashi sriubos sultinys, skirtas umami, sojos padažas, skirtas sūrumui (ir šiek tiek papildomas umami), ir mirin ryžių vynas, kad būtų saldumas. Šis unikalus koncentruotas sultinys dažnai yra viskas, ko jums reikia norint suteikti japonišką skonį įvairiems patiekalams.
Ingredientai ir alergenai:
Sojų padažas (vanduo, kviečiai, druska), žuvies ir rudadumblių ekstraktas, izogliukozė, vanduo, cukrus, druska, alkoholis, mononatrio L-glutamatas (E621), hidrolizuotas baltymas, šitake grybų ekstraktas, prieskonių mišinys, mielių ekstraktas, pieno rūgštis, dinatrio inozinatas (E631), mirinas (saldusis sake), dinatrio guanilatas (E627)
Energetinė vertė ir maistinė vertė 100 ml | 624 kJ 149 kcal |
Riebalai – iš jų sočiųjų | 0g 0g |
Angliavandeniai – iš cukraus | 30g 23g |
Baltymai | 4,5g |
Druska | 11,3g |