Yakiniku no Tare barbekiu padažas saldus
“Yakiniku no tare” arba “Keptos mėsos padažas” yra Japonijoje begalo populiarus skystas barbekiu padažas, be kurio neišsiverčia “Yakiniku” restoranai. Šiuose restoranuose galima įsigyti žalios mėsos ir pasikepti ją kartu su draugais and didelio grilio stalo viduryje. Vienintelis prieskonis, kuris išryskina aukštos kokybės mėsos skonį yra “Yakiniku” keptos mėsos padažas, į kurį įprastai mirkoma ką tik iškepta mėsa.
Nors Lietuvoje tokių restoranų ir nerasime, tačiau rekomenduojame šį padažą išmėginti kaip marinatą “grill” patiekalams, arba net padažą kitiems pateikalams, kuriuose įprastai naudojate barbekiu padažą.
“Ebara” gamintojo barbekiu padažai pasižymi ne tik puikiu skoniu, bet ir sudėtyje esančiomis žolelėmis ir kitais malonų aromatą suteikiančiais ingredientais. Saldžiame barbekiu padaže aptikste švelnų bei aromatingą medaus ir obuolių skonį.
Naudojimas
- Galite keptuvėje arba ant grilio iškepti plonus mėsos gabaliukus ir barbekiu padažą naudoti kaip sojų padažą sušiams – valgant mirkyti mėsą į padažą.
- Padažą galite naudoti kaip marinatą mėsos patiekalams, arba “grill” patiekalams.