Wasabi Skonio Rapsų Aliejus – kombinacija, kuri patiekalui suteiks ypatingo wasabi skonio. Tinka sriuboms, salotoms, kepsniams, troškiniams, užtepėlėms.
-56%Išparduota
Wasabi Skonio Rapsų Aliejus 90g
4.99 € 2.19 €
Wasabi Skonio Rapsų Aliejus – kombinacija, kuri patiekalui suteiks ypatingo wasabi skonio. Tinka sriuboms, salotoms, kepsniams, troškiniams, užtepėlėms.
Neturime
Produkto kodas: B0007 Kategorijos: Aliejus, Padažai ir Aliejus Žymos: aliejus, Prieskoniai, Virtuvei
Aprašymas
Papildoma informacija
Svoris | 0.09 kg |
---|---|
Išmatavimai | 2 × 2 × 10 cm |
Pakuotė | Stiklinė |
Galiojimas | 1.5 metai |
Kilmės šalis | Japonija |
Prekės ženklas | Shirakiku |
Tinka su
Japoniškas Kimchi marinato padažas 450g
9.99 €
Japoniškas majonezas Kewpie 500 g
8.19 €
GOLDEN CURRY aštrus padažas kubeliuose 12 porcijų, 220 gr.
Ka yra Aštrus GOLDEN curry padažas kubeliuose ? :
Kuo įdomūs aštrūs GOLDEN japoniško kario(curry) kubeliai ?
Kari mišinį sudarantys prieskoniai sudaro daug priešuždegiminių junginių, todėl jo vartojimas gali padėti pagerinti širdies darbą ir sureguliuoti cukraus kiekį kraujyje. O svarbiausia – kari buljono tipo kubelis ženkliai paskanina bet kokį troškinį ar sriubą aštriu egzotiniu skoniu.Šiek tiek istorijos
Apie 1800 metus, į Japoniją kari atvežė britai. Nuo to laiko šio skonio patiekalai plačiai paplito visoje Japonijoje dėl unikalaus umami skonio. Lyginant su indiškuoju kari variantu, japoniškas yra švelnesnis ir šiek tiek saldesnis.Aštrus GOLDEN curry padažas kubeliuose – kaip naudoti ?
- Užvirinkite vandenį.
- Įdėkite daržovių, tokių kaip bulvės, topinambai ar morkos.
- Atskirai pakepinkite smulkiai supjaustutą mėsą arba faršą su svogūnais arba be jų.
- Baigiant virti daržoves, nupilkite vandenį palikdami tik tiek, kad būtų apsemtos viršuje vos per 1 cm.
- Sudėkite pakepintą mėsą arba faršą.
- Sulaužykite kario kubelių plytelę ir pridėkite reikalingą kubelių kiekį į ruošiamą patiekalą. 1 kubelis – 1 porcija.
- Gerai išmaišykite, palaikykite apie 5 minutes ir tada patiekite su ryžiais.
Įdomūs faktai
- Visi žinome, kad antros dienos barščiai yra daug skanesni. Tai galioja ir patiekalams su kari padažu.
- Kari(curry) padažas labai skanu su karbonadu.
Yakiniku no Tare barbekiu padažas aštrus 300g
Aštrusis "Yakiniku no tare" arba "Keptos mėsos padažas" yra su korėjietiška čili pasta, kuri įsigeria į mėsą ruošimo metu. Todėl pukiai tiks aštrių "grill" patiekalų fanams!Skystas barbekiu padažas Japonijoje yra begalo populiarus. Be jo neišsiverčia "Yakiniku" restoranai. Šiuose restoranuose galima įsigyti žalios mėsos ir pasikepti ją kartu su draugais and didelio grilio stalo viduryje. Vienintelis prieskonis, kuris išryskina aukštos kokybės mėsos skonį yra "Yakiniku" keptos mėsos padažas, į kurį įprastai mirkoma ką tik iškepta mėsa.
SHINSHU Aka miso pasta 350 gr.
Yakiniku no Tare barbekiu padažas saldus 300g
Saldusis "Yakiniku no tare" arba "Keptos mėsos padažas" yra su obuolių ir medaus poskoniu, kuris suteikia "grill" patiekalams malonų saldumą!Skystas barbekiu padažas Japonijoje yra begalo populiarus. Be jo neišsiverčia "Yakiniku" restoranai. Šiuose restoranuose galima įsigyti žalios mėsos ir pasikepti ją kartu su draugais and didelio grilio stalo viduryje. Vienintelis prieskonis, kuris išryskina aukštos kokybės mėsos skonį yra "Yakiniku" keptos mėsos padažas, į kurį įprastai mirkoma ką tik iškepta mėsa.
Yamasa Kombu Tsuyu rudadumblių koncentruotas sultinys 500ml
KOMBU TSUYU Dashi koncentruotas sultinys 500 ml. Suteikite savo gaminimui umami skonį !Dėl skanaus, švelnaus ir pikantiško skonio Yamasa kombu rudadumblių tsuyu sriubos sultinį sunku pamiršti. Šiame koncentruotame Tsuyu taip pat yra žuvies ir šitake grybų ekstrakto, kuris dar labiau pabrėžia jo umami kokybę. Idealiai tinka ruošiant karštus patiekalus, karštuose ir šaltuose makaronų patiekaluose ir su tempūra.
Saldus ryžių vyno pagardas Hon Mirin 400 ml
8.59 €
Saldus ryžių vyno pagardas Hon Mirin yra vienas iš pagrindinių japonų virtuvės ingridientų, patiekalams suteikiantis subtilų šilkinį blizgumą, švelnų skonį bei panaikinantis mėsos, žuvies ar jūros gėrybių kvapą. Šis skalsus pagardas naudojamas teriyaki padažo gaminimui naudojant 1/1 mirin ir sojos padažo proporciją kepimo pabaigoje.