Kas yra Vegan Otafuku YAKISOBA padažas?
Beveik 100 metų istoriją turintis „Otafuku“ yra vienas populiariausių prekės ženklų Japonijoje. Išbandykite šį gardų YAKISOBA padažą, kad pagamintumėte autentišką okonomijiką – tiesiog keptus spagetti arba soba makaronus su omletu ir daržovėmis.
„Yakisoba“ yra klasikinis japoniškas patiekalas gaminamas kepant daržoves, mėsą ir makaronus su saldžiu ir pikantišku padažu. Vegan Otafuku YAKISOBA padažas perteikia autentiškos yakisobos skonį.
Yakisobos padažas priklauso „vaisių padažo“ šeimai, kartu su Okonomiyaki padažu, japonišku Worcester padažu ir Tonkatsu padažu. Visuose šiuose padažuose pagrindiniai ingredientai yra įvairūs vaisiai ir daržovės, jie paprastai naudojami maisto produktams, turintiems umami skonį (pvz., mėsos ir ant grotelių keptų maisto produktų), nes išraiškingi vaisių skonio padažai puikiai kontrastuoja su tokiais patiekalais.
Sudėtis: vanduo, melasa, cukrus, druska, sojos padažas (sojos pupelės, vanduo, druska), baltasis distiliuotas actas, pomidorų pasta, modifikuotas kukurūzų krakmolas, svogūnų pasta, prieskoniai (yra salierų), mielių ekstraktas, obuolių pasta, morkų ekstraktas, ksantano derva, svogūnų ekstraktas, šitake, grybų galia, česnako milteliai, koncentruotos datulių sultys, svogūnų milteliai.
Tinka Veganams