Shiro miso pasta be GMO ir su mažiau druskos, iš Nagano prefektūros.
Shiro miso pasta yra fermentuota sojų pupelių pasta, naudojama sriuboms, padažams ir prieskoniams gaminti. Ją sudaro sojos pupelės, ryžiai, druska, ryžių mielės ir prieskoniai. Baltasis Miso (Shiromiso) yra mažiau sūrus nei raudonasis Miso (Akamiso), jo skonis yra švelnus ir šiek tiek saldus.
Miso yra daug baltymų fermentuota tešla gaminama iš sojos, ryžių ar miežių. Japonijoje ji naudojama kasdien, daugiausia miso sriubai, taip pat padažams, marinatams ir sultiniams.
Miso skonis ir spalva būna nuo švelniausio ir skaidriausio iki sūriausio ir tamsiausio.
Miso yra maistas, kuriame yra ne tik baltymai, bet ir vitaminai, mineralai bei fermentai. Taip pat labai mažai kalorijų ir riebalų. Ilgą laiką daugelyje šventyklų valgis susidėjo iš dubenėlio ryžių su daržovėmis ir pagardais bei miso sriubos.
Sudėtis:
Sojų pupelės 31,8%, ryžiai, druska, vanduo.
Sudėtyje yra alergenų: sojos.
Laikymas:
Atidarius, laikyti šaldytuve ar kitoje vėsioje aplinkoje.
Paruošimas:
Tiesiog užpilkite Miso pastą 200 ml karšto vandens. Kiekis gali būti pritaikytas pagal skonį.