Miso Dashi pasta be GMO, HANAMARUKI DASHI IRI MISO
„Miso“ pasta su „Dashi“ (žuvies ir jūros dumblių sultinys, pagaminta iš bonito ir kombu.) pagrindu idealiai tinka ruošiant miso sriubą.
Miso Dashi pasta SUDĖTIS:
vanduo, sojos pupelės (33,7%), ryžiai, druska, alkoholis, skonio stipriklis E621, žuvies ekstraktas, dekstrinas, cukrus, džiovinti žuvies milteliai, skonio stiprikliai E631, E627 ir E3525, kvapiosios medžiagos, mielių ekstraktas, rudadumbliai, miežiai.
Paruošimo patarimas:
Tiesiog užpilkite Miso Dashi pastą 200 ml karšto vandens. Kiekis gali būti pritaikytas pagal skonį.
~
Miso yra daug baltymų fermentuota tešla gaminama iš sojos, ryžių ar miežių. Japonijoje ji naudojama kasdien, daugiausia miso sriubai, taip pat padažams, marinatams ir sultiniams.
Gera žinoti :
Miso skonis ir spalva būna nuo švelniausio ir skaidriausio iki sūriausio ir tamsiausio.
Miso yra maistas, kuriame yra ne tik baltymai, bet ir vitaminai, mineralai bei fermentai. Taip pat labai mažai kalorijų ir riebalų. Ilgą laiką daugelyje šventyklų valgis susidėjo iš dubenėlio ryžių su daržovėmis ir pagardais bei miso sriubos. Dėl didelės miso maistinės vertės šio valgio užteko, kad jis būtų pilnas.