Unikalsio sudėtiesm miltai skirti Okonomyaki ir Takoyaki Gaminimui OTAFUKU 180g , kurių dėka galime pasigaminti tradicinius japoniškus blynus su daržovėmis.
Vieno pakelio šių miltų pakanka pagaminti net 6 Okonamyaki blynus, arba 40 vnt. Takoyaki spurgyčių. Šie patiekalai pagardinami daugeliui žinomu Kewpie Majonezu ir Okonomi padažu.
Okonomiyaki – tai pikantiškas blynas, gaminamas su miltais, kopūstais, mėsa, jūros gėrybėmis. Kaip juos pagaminti galite peržiūrėti ČIA
Takoyaki – tai pikantiški tešlos kamuoliai su įvairiais įdarais: aštuonkoju, tempura ir svogūnų laiškais. Kaip juos pagaminti galite peržiūrėti ČIA
Kadangi miltai skirti Okonomyaki ir Takoyaki Gaminimui OTAFUKU 180g pagardinti sojos padažo milteliais ir druska, gruzdinant ar kepant patiekalas įgauna nepakartojamą traškumą, o sudėtyje esantys kepimo milteliai tešlą paverčia oria ir puria, kurios tekstūra ypač tinka prie įvairiausių pagardų ar įdarų.
Sudėtis
KVIEČIŲ miltai, modifikuotas krakmolas, SOJOS milteliai, kepimo milteliai (tešlos kildymo medžiagos E500, E450, E341), druska, tirštiklis E400.
Maistinė vertė – 100 g
Energetinė vertė 1448 kJ / 346 kcal
Riebalai 1.4 g
iš kurių sotieji – 0.3 g
Angliavandeniai 75.6 g
iš kurių cukrus – 0.89 g
Baltymai 9.4 g
Druska 1.5 g