Otafuku Kokumotsu Su ryžių actas 500ml
Tai švelnus ir saldus suši actas, pagamintas iš Hiroshima Kamo plynaukštės vandens. Jis tinka įvairiems sušiams su harmoningu actu, kuris suteikia ir išlaiko ingredientų skonį.
Gaminant japonišką maistą, actas yra vienas iš būtiniausių ingredientų. Dažniausiai naudojamas actas yra ryžių actas, pagamintas iš ryžių. Jo skonis yra minkštesnis nei kitas actas ir daugiausia naudojamas suši gaminti.
Ryžių actas naudojamas žalios žuvies dezinfekavimui.
Šis ryžių actas (rūgštingumas: 4,2%) yra fermentuotas iš alkoholio, atskiestas vandeniu ir pagardintas sake išspaudų, kviečių, ryžių ir kukurūzų ekstraktais. Nepamainomas sušių ruošimui.
Paruošimas: Išvirkite apie 400-500 g ryžių ir puodelyje sumaišykite 30-40 ml acto su 20 g cukraus ir 3 g druskos.
Supilkite mišinį ant ryžių ir gerai išmaišykite.
Sudėtis: vanduo, ryžiai, alkoholis
Maistinė vertė | 100 ml |
Energetinė vertė | 121 kJ / 29 kcal |
Riebalai | < 0,5 g |
iš kurių sotieji | < 0,1 g |
Angliavandeniai | 6,6 g |
iš kurių cukrus | 2,3 g |
Baltymai | < 0,5 g |
Druska | < 0,01 g |