Japoniškas Kimchi marinato padažas
Japonijoje mėgstamas korėjietiškas maistas, ir šis Momoya Japoniškas Kimchi marinato padažas suteikia bet kokiam jūsų gaminamam patiekalui išskirtinį skonį. Gausiai pagardinta raudona tyrė yra aitriosios paprikos, vaisių ir fermentuotų daržovių mišinys – kaip ir klasikinis kimchi receptas. Padažas papildytas nedideliu kiekiu tuno ir kalmarų ekstraktų, kurie sukuria nepamirštamą umami skonį.
Kur galite naudoti šį Kimči marinato padažą?
Kepdami mėsą, gamindami troškinius, kepdami daržoves ar pabaigę virti makaronus. Šis padažas ypatingai tiks greitam kopūstų, morkų, ridikų, burokėlių salotų ruošimui bei daržovių fermentavimui.
Šis kimchi pagrindas yra viena iš populiariausių kimchi bazių Japonijoje, pagarsėjusi savo kokybe ir unikaliu skoniu.
Toliau pateikiamos kelios receptų idėjos:
- Maišyta kepta kimči kiauliena – kepkite kiaulienos faršą kepimo aliejuje, įmaišykite kimchee pagrindą ir smulkiai supjaustytus pavasarinius svogūnus. Patiekite su baltais ryžiais ir šlakeliu sezamo aliejaus.
- Aštrios agurkų salotos – smulkiai supjaustykite agurką ir užpilkite nkimči padažo pabarstant supjaustytias svogūnų laiškais.
- Tai puikus japoniško „fusion“ maisto ruošimo pavyzdys: kopūstai, fermentinis sūris ir kiaušinis su kimči! Supjaustykite nedidelį kinišką kopūstą ir maišydami kepkite porą minučių. Sudėkite fermentinį sūrį, supjaustytą 1 cm kvadratėliais ir supilkite lengvai išplaktą kiaušinį. Maišykite, kol kiaušinis bus lengvai pagels. Pagal skonį pužpilkite kimči padažu.
Sudėtis: Vanduo, druska, česnakai, mandarinų apelsinas, cukrus, gliukozė, fruktozės sirupas (iš kukurūzų), natrio natrio druskos L-glutamatas, actas, raudonieji pipirai, obuoliai, marinuotos daržovės (svogūnai, kininiai kopūstai, druska, acto rūgštis), Bonito sultiniai, kalmarai Ekstraktas, hidrolizuotas sojos baltymas, džiovintas bonitas, citrinų rūgštis, imbieras, raizginys, ksantano derva, dinatrio sukcinatas, paprika spalva.