HAMADAYA Natūralus sojų padažas yra puikus pasirinkimas norint pagardinti patiekalą!
1. Natūralūs ingredientai
„HAMADAYA “ sojų padažas gaminamas iš keturių kruopščiai parinktų ingredientų: vandens, sojos pupelių, kviečių ir druskos. Visos sojos yra garantuojamos be GMO.
2. Nėra dirbtinių priedų
„HAMADAYA “ sojų padaže nėra dirbtinių priedų, tokių kaip skonio stiprikliai, dažikliai ar konservantai.
3. Visiškai natūraliai išvirta
„HAMADAYA “ sojų padažas natūraliai gaminamas per šešių mėnesių fermentacijos procesą. Skoniai ir kvapai gaminami natūraliai – be jokių chemikalų pagalbos.
4. Visavertis UMAMI skonis
Harmoningas penkių pagrindinių saldžių, rūgščių, sūrių, karčiųjų ir „Umami“ skonių derinys bei subtilus jų balansas suteikia „HAMADAYA“ sojų padažui skanų skonį. Sojų padaže ypač gausu natūraliai gaminamų Umami komponentų, kurie susidaro alaus gamybos metu. Šiuos „Umami“ komponentus sudaro maždaug 20 skirtingų amino rūgščių, kurios susidaro, kai koji pelėsis ištirpina sojos pupelėse esančius baltymus.
5. Aromatas ir spalvos sustiprėjimas
Vienas ypatingas „HAMADAYA“ sojų padažo poveikis yra aromato ir spalvų sustiprinimas. Kai kepant ar kepant ant grotelių kaitinamas „HAMADAYA“ sojų padažas, sukuriamas nuostabiai apetitiškas aromatas ir sustiprėja padažo spalva.
Sudėtis: Vanduo, sojos pupelės, kviečiai, druska