Kuo ypatingi japoniški prieskoniai furikake?
Mažame kiekyje produkto yra surinkta didelė koncentracija įvairių mikroelementų ir maistingų medžiagų, kurios reikalingos besirūpinantiems sveikata, intensyvai dirbantiems bei vaikams.
Dėl skirtingo skonio, funkcinio naudingumo naudojant su įvairiai smaisto produktais kaip ryžiai bei makaronai ir tikslinės auditorijos, furikake prieskonių sudėtis gali labai skirtis – nuo džiovintų smulkių žuvų miltelių mišinių, pagardintų sojos padažu, sezamu, jūros dumbliais iki džiovintų daržovių ir kiaušinių granulių.
Siūlome paragauti ir pamėgti įvairius furikake skonius.
Šioje Nagatanien Otona furikake pakuotėje rasite 5 pakelius.
Viename pakelyje (2.3g):
Kalorijų: 8kcal
Baltymų: 0.5g
Riebalų: 0.1g
Angliavandenių: 1.3
Druskos: 120mg
Druskos pakaitalo: 0.3g
Sudėtis:
[Pagardų granulės] Laktozė , druska, lašišos milteliai (žuvis), cukrus, lašišos ekstraktas, mielių ekstraktas, skrudinti jūros dumbliai, [lašišos dribsniai] lašiša (žuvis), augalinis aliejus, krakmolas, ryžių miltai, lašišos ekstraktas (žuvis), cukrus, nuriebalintos sojos pupelės, mielių ekstraktas, [dribsniai], druska, / prieskoniai (aminorūgštys), dažikliai (karotenoidai), antioksidantas (vitaminas E), citrinų rūgštis. Taip pat yra žuvies, kviečių, pieno, žuvies, sojos. Gali būti krevečių (vėžiagyviai), krabų (vėžiagyviai) pėdsakų.