Otafuku veganiškas Okonomi padažas išsaugo tradicinį Japonijoje gaminamo padažo skonį, pasižymintį švelniu saldumu ir malonia gomuriui konsistencija. Dėl tobulo antgalio, padažą galima išspausti dailia juostele.
Šis padažas 500 g tūbelėje visiškai tinka veganams, nes jame nėra gyvūninės kilmės produktų.
Kas yra Vegan Otafuku OKONOMI padažas?
Beveik 100 metų istoriją turintis „Otafuku“ yra vienas populiariausių prekės ženklų Japonijoje. Išbandykite šį gardų OKONOMI padažą, kad pagamintumėte autentišką okonomijiką – tiesiog keptus spagetti arba soba makaronus su omletu ir kopūstais.
„Okonomiyaki“ yra japoniškas pikantiškas blynas, kurio sudėtyje yra įvairių ingredientų kvietinių miltų tešloje. Pavadinimas yra kilęs iš žodžio okonomi, reiškiančio „kaip jums patinka“ arba „kas jums patinka“, o „yaki“ reiškia „virtas“. Okonomiyaki daugiausia siejamas su Japonijos Kansai ar Hiroshima vietovėmis, tačiau yra plačiai prieinamas visoje šalyje.
Okonomi padažą daugelį metų mėgo japonai visoje šalyje. Jis gaminamas maišant maždaug 20 skirtingų prieskonių rūšių su daugybe vaisių ir daržovių, įskaitant ir kruopšiai atrinktas datules.
Otafuku „Okonomi“ padažui būdingas švelnus saldumas ir turtingas kruopščiai parinktų datulių skonis.
Sudėtis: vanduo, cukrus, melasa, pomidorų pasta, sojos padažas (sojos pupelės, vanduo, druska), obuolių pasta, druska, grūdų actas, modifikuotas kukurūzų krakmolas, svogūnų pasta, prieskoniai, mielių ekstraktas, koncentruotos datulių sultys, morkų ekstraktas, ksantano derva, česnakas ekstraktas, šitake grybų milteliai.
Energetinė vertė / 100 g127 kcal
- Riebalai 0.0 g, iš jų sotieji riebalai 0.0 g
- Angliavandeniai30.2 g, iš jų cukrūs 23.3 g
- Baltymai 1.9 g
- Druska 4.8 g
Vegan Otafuku OKONOMI padažas tinka VEGANAMS !