Kuo ypatingi japoniški prieskoniai furikake?
Mažame kiekyje produkto yra surinkta didelė koncentracija įvairių mikroelementų ir maistingų medžiagų, kurios reikalingos besirūpinantiems sveikata, intensyvai dirbantiems bei vaikams.
Dėl skirtingo skonio, funkcinio naudingumo naudojant su įvairiai smaisto produktais kaip ryžiai bei makaronai ir tikslinės auditorijos, furikake prieskonių sudėtis gali labai skirtis – nuo džiovintų smulkių žuvų miltelių mišinių, pagardintų sojos padažu, sezamu, jūros dumbliais iki džiovintų daržovių ir kiaušinių granulių.
Siūlome paragauti ir pamėgti įvairius furikake skonius.
Šioje Nagatanien Otona furikake pakuotėje rasite 5 pakelius.
Sudėtis:
[Pagardų granulės] Cukrus, druska, maltozė, džiovinti Bonito dribsniai (žuvis), kvietiniai miltai, sojos padažas (kviečiai), Bonito ekstraktas (žuvis), mielių ekstraktas, pagardinti Bonito žuvies dribsniai, skrudinti Nori jūros dumbliai, sezamo sėklos, [dribsniai] Kvietiniai miltai, krakmolas, druska, cukrus, augalinis aliejus / prieskoniai (aminorūgštys), karamelės dažiklis, antioksidantas (vitaminas E), karotinoidiniai dažikliai, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga. Taip pat yra žuvies, kviečių, sezamo, sojos. Gali būti krevečių (vėžiagyviai), krabų (vėžiagyviai) pėdsakų.